Tratamentul durerii in gonartroze prin infiltratii cu acid hialuronic

Infiltratii gonartroza

Conținutul

  infiltratii gonartroza inflamația țesuturilor moi în jurul genunchiului

  Ce se întâmplă după infiltrațiile cu acid hialuronic? PRP-ul conține un număr mare de trombicite, ce conțin nenumărați factori de creștere și de reparare, favorizând și accelerand procesul de vindecare a țesutului și a cartilajului. Cum se obține PRP-ul?

  infiltratii gonartroza artrovet forte

  PRP se obține printr-o metodă simplă de recoltare și centrifugare Se recoltează 10 ml din sângele venos al pacientului același proces de recoltare ca la analizele uzuale Sângele recoltat este pus în eprubetă Eprubeta se introduce într-un aparat de centrifugare timp de min Produsul obținut se injectează în articulație folosind o metodă sterilă, minim dureroasă Cum acționează PRP-ul?

  Efectele infiltrațiilor cu PRP se instalează treptat și sunt un proces natural de vindecare a infiltratii gonartroza.

  infiltratii gonartroza articulațiile doare decât frotiul

  Etapele vindecării sunt: Etapa I — etapa inițială care este una inflamatorie și durează zile după infiltrație exista un disconfort mai crescut și este posibil ca durerea să fie mai mare decât înainte de infiltrație, acesta fiind un proces fiziologic normal Etapa II — este etapa de proliferare celulară eliberarea factorilor de creștere care vor avea un rol de remodelare în etapa următoare Etapa III — este etapa de remodelare a țestului — se face prin înlocuirea celulelor distruse cu unele noi sănătoase Beneficii și avantaje:.