Osteoporoza

Injectii osteoporoza

Osteoporoza

Conţinutul ambalajului şi alte informaţii 1. Ce este Terrosa şi pentru ce se utilizează Terrosa conţine substanţa activă teriparatid care este utilizată pentru a face oasele mai rezistente şi pentru a reduce riscul de apariţie a fracturilor prin stimularea formării oaselor.

Află la timp de osteoporoză

Terrosa se utilizează pentru a trata osteoporoza la adulţi. Osteoporoza este o boală care face ca oasele dumneavoastră să devină subţiri şi fragile. Această boală este deosebit de frecventă la femei după menopauză, dar poate apare şi la bărbaţi.

Одна из Гарсиа открыла дверь, и все четыре биота вступили в камеру, где находились Ричард и Арчи. Свет сразу же погас, и несколько секунд были слышны возня и шарканье ног. Ричард закричал, тело его ударилось о прутья решетки. и наступила - А теперь, Франц, - Кэти открыла дверь в полицейский участок, - не забудь, что ты старший по званию.

De asemenea, osteoporoza este frecventă la pacienţii care utilizează medicamente numite corticosteroizi. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Terrosa Nu utilizaţi Terrosa: dacă sunteţi alergic la teriparatid sau la oricare dintre componentele acestui medicament enumerate la pct.

injectii osteoporoza articulație dureroasă de la tragere

Spuneţi medicului dumneavoastră dacă aveţi o boală osoasă. Întrebaţi medicul dumneavoastră dacă nu sunteţi sigur. Atenţionări şi precauţii Terrosa poate creşte calciul din injectii osteoporoza sau urina dumneavoastră.

Spuneți medicului dumneavoastră înainte sau în timp ce luaţi Terrosa: dacă aveţi constant greaţă, vărsături, constipaţie, energie scăzută sau slăbiciune musculară.

injectii osteoporoza cum se tratează rigiditatea în articulații

Acestea pot fi semne că în sângele dumneavoastră este prea mult calciu. Unii pacienţi pot să prezinte ameţeli sau să aibă bătăi accelerate ale inimii după primele câteva doze de Terrosa. Pentru primele doze, injectaţi Terrosa într-un loc unde să vă puteţi aşeza sau să vă întindeţi imediat dacă aveţi ameţeli.

Perioada recomandată de 24 luni de tratament nu trebuie depăşită.

FABRICANTUL SUBSTANȚEI BIOLOGIC ACTIVE ȘI FABRICANTUL RESPONSABIL PENTRU ELIBERAREA SERIEI

Înainte de introducerea unui cartuș în Terrosa Pen notați pe un calendar numărul de serie Lot al cartușului și ziua în care se face prima injecție din acesta. Terrosa nu trebuie utilizat la adulţi aflaţi în timpul perioadei de creştere. Copii şi adolescenţi Terrosa nu trebuie utilizat la copii şi adolescenţi cu vârsta sub 18 ani. Terrosa împreună cu alte medicamente Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizați, aţi utilizat recent sau s-ar putea injectii osteoporoza utilizați orice alte medicamente.

Sarcina şi alăptarea Nu utilizaţi Terrosa dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi. Dacă sunteţi o femeie de vârstă fertilă trebuie să utilizaţi metode contraceptive eficace pe durata tratamentului cu Terrosa. Dacă rămâneţi gravidă în timp ce utilizați Terrosa, acesta trebuie întrerupt. Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.

Despre nutritie Osteoporoza este o afectiune a sistemica a scheletului osos caracterizata de densitate minerala scazuta si deteriorarea micro-arhitecturii tesuturilor osoase, ceea ce determina fragilitate si predispune la fracturi. Pentru ca osteoporoza are o progresie lenta si tacuta, se intampla adesea ca boala sa fie diagnosticata de-abia dupa aparitia unei fracturi, desi poate sa fie diagnosticata prim analiza densitatii ososse densitometrie.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Unii pacienţi pot să prezinte ameţeli după injectarea Terrosa. Dacă simţiţi ameţeală nu trebuie să conduceţi vehicule sau să folosiţi utilaje până când nu vă simţiţi mai bine. Cum să utilizaţi Terrosa Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

injectii osteoporoza tratament de schimbare a articulațiilor degenerative

Doza recomandată este 20 micrograme corespunzător la 80 microlitri o dată pe zi prin injecţie sub piele injecţie subcutanată la nivelul coapsei sau abdomenului. Pentru a vă aminti să utilizaţi medicamentul dumneavoastră, administraţi-vă injecţia cam la aceeaşi oră în fiecare zi.

Terrosa poate fi injectat la ora mesei.

Cuvinte cheie de căutare

Faceţi injecţia cu Terrosa în fiecare zi, atât timp cât medicul dumneavoastră vi l-a prescris. Durata totală a tratamentului cu Terrosa nu trebuie să depăşească 24 luni. Pe parcursul vieţii nu trebuie să primiţi decât injectii osteoporoza singură dată o cură de tratament de 24 luni. Este posibil ca medicul dumneavoastră să vă recomande să utilizați Terrosa împreună cu calciu și vitamina D.

Medicul dumneavoastră vă va spune cât să luați în fiecare zi. Terrosa poate fi administrat împreună cu sau fără alimente.

Mihaela Moise Medic specialist Medicina interna Osteoporoza este caracterizata prin reducerea paralela a mineralelor osoase si matricei osoase astfel incat osul este in cantitate scazuta, dar cu o compozitie normala procentual. In orice moment, densitatea osoasa depinde atat de varful densitatii osoase atins pe parcursul dezvoltarii, cat si de pierderea osoasa ulterioara din perioada adulta.

Cartușele Terrosa sunt concepute pentru a fi utilizate numai împreună cu sistemul de livrare a medicamentelor în multidoză Terrosa Pen reutilizabil și acele pentru injecție compatibile. Stiloul injector și acele pentru injecţie nu sunt incluse în Terrosa. Cu toate acestea, pentru inițierea tratamentului trebuie utilizat un pachet format dintr-un cartuș și un stilou, care conține o cutie cu cartușul Terrosa și o cutie cu Terrosa Pen.

Înainte de prima utilizare, introduceți cartușul în stiloul injector.

injectii osteoporoza artroza articulației umărului ce este

Pentru utilizarea corectă a injectii osteoporoza medicament este foarte important să respectați cu atenție Instrucțiunile detaliate pentru utilizarea stiloului injector, care sunt furnizate împreună cu stiloul. Utilizați un ac nou pentru injecție la fiecare injecție pentru a preveni contaminarea și aruncați acul în siguranță după utilizare. Nu depozitați niciodată stiloul injector cu acul atașat.

CONDIȚII SAU RESTRICȚII PRIVIND FURNIZAREA ȘI UTILIZAREA

Nu utilizați niciodată același stilou cu alte persoane. Nu utilizați Terrosa Injectii osteoporoza pentru a injecta niciun alt medicament de exemplu insulină.

injectii osteoporoza preparate pentru articulații și ligamente

Stiloul injector este adaptat pentru a fi utilizat numai împreună cu Terrosa.