Ce este reumatismul şi de ce depindem de schimbările de vreme | prajituri-cluj.ro

Reumatism dex

reumatism dex

Simptome[ modificare modificare sursă ] Semnele și simptomele includ febră, articulații dureroase, mișcări musculare involuntare și o erupție caracteristică dar mai puțin frecventă, nepruriginoasă, cunoscută sub denumirea de eritem marginat. Aproximativ jumătate dintre cazuri implică și inima.

reumatism dex

Afectarea permanentă a valvelor inimii, cunoscută drept reumatism dex reumatismală cardiacă BRCapare, de obicei, numai după atacuri repetate, însă uneori poate apărea și după un singur caz de FRA. Valvele afectate pot duce la insuficiență cardiacă. De asemenea, valvele anormale pot crește riscul ca o persoană să dezvolte fibrilație atrială și infecție a valvelor.

Treating Rheumatism

Ca urmare a moștenirii genetice, unele persoane sunt mai predispuse să contracteze boala atunci când sunt expuse la bacterie decât altele. Alți factori de risc includ malnutriția și sărăcia.

reumatism dex

Alte măsuri de prevenire includ îmbunătățirea măsurilor de igienizare. În urma unui atac, reluarea activităților normale poate fi făcută treptat.

reumatism dex

Odată cu dezvoltarea bolii reumatismale cardiace BRCtratamentul devine mai dificil. Uneori, se poate impune intervenția chirurgicală de înlocuire valvulară sau de plastie valvulară.

Despre nutritie Sub denumirea de reumatism sunt cuprinse toate simptomele determinate de îmbătrânirea cartilajului articular. Cartilajul articular este o varietate de ţesut conjunctiv care acoperă suprafeţele osoase care formează o articulaţie, astfel încât ele nu intră în contact direct, ci prin intermediul acestui cartilaj.

În afară de aceste cazuri, complicațiile sunt tratate conform practicii normale.