Taurine mg (60 capsule), Zenyth Pharmaceuticals - prajituri-cluj.ro - Coletul cu sănătate

Taurina zenyth

Conținutul

  taurina zenyth dureri de genunchi din sport

  Nu conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici! Mod de administrare Adulți: 1 capsulă pe zi, de preferat între mese, sau conform recomandării specialistului.

  taurina zenyth tratamentul inflamatiei artritei genunchiului

  Atenționări: Femeile însărcinate sau care alăptează, persoanele hipoglicemice, hipotensive, precum și cele cu afecțiuni cardiace congestive vor cere sfatul specialistului înainte de utilizare.

  Taurina poate diminua capacitatea organismului de taurina zenyth elimina litiul.

  Declar că am citit şi sunt de acord cu Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal Taurine mg 60 capsuleZenyth Pharmaceuticals măreşte imaginea Review-uri 0 Taurine este un supliment alimentar recomandat pentru susținerea sănătății inimii, a creierului și a ochilor. Taurina este un aminoacid cu sulf care, împreună cu cisteina și metionina, are un rol important în detoxifierea taurina zenyth nivelul ficatului. De asemenea are o acțiune antioxidantă puternică, protejând sistemul ocular, bronhopulmonar, cardiovascular, nervos și celulele sanguine de efectele negative ale radicalilor liberi. Taurina participă la metabolismul lipidelor, contribuind la menținerea în limite normale a colesterolului.

  Condiții de păstrare: În flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură. A se consuma de preferință înainte de data de: vezi pe capac.

  taurina zenyth asta va ajuta cu durerea în articulația umărului

  Termen de valabilitate: 36 luni de la data fabricaţiei, în condiţiile de păstrare indicate mai sus. Taurine este un supliment alimentar. Suplimentele taurina zenyth nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos!

  A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

  Taurina este un aminoacid semi-esential, cu un puternic efect antioxidant, ce protejeaza creierul, inima, ochii si celulele saguine.

  Alexandru cel Bun, str. Petru Rareș nr.

  taurina zenyth durere postpartum în articulația șoldului

  Neamț, România, tel. Specialiști Dr. Există soluții naturale, eficiente, există un mod de viață sănătos și de alimentație, care ne ajută cu adevărat.

  taurina zenyth tratamentul artrozei cu bănci

  Suplimentele alimentare sunt parte integrantă a programelor de nutriție pe care le recomand. Natura ne oferă întotdeauna soluții și în primul rând, aici trebuie să căutăm: alimentele-medicament, apa, respirația, mișcarea, plantele.