ANTIPARAZITAR EXTERN PENTRU CAINE 20-40 KG FIPROKILL DOG "L" 268MG SPOT-ON 3PIP/CUT

Artrovet forte, ARTRO–VET B 20

Conținutul

  artrovet forte tratament pentru periartrita articulației umărului

  Recenzii 0 ARTRO-VET B prin componentele sale, carprofen, vitaminele B1, B6 si B12, are o actiune complexa asupra organismului, fiind antiinflamator, analgezic, antipiretic si regulator a metabolismului hidratilor de artrovet forte, grasimilor si proteinelor. Prin complexul vitaminic pe care il contine, ARTRO-VET B are actiune trofica asupra sistemului nervos, functiilor gastrointestinale si cardiovasculare, contracarand efectele nedorite ale componentei antiinflamatorii.

  artrovet forte articulațiile provoacă boală

  Indicatii in combaterea durerilor si a infamatiilor asociate cu afectiunile osteoarticulare si musculo-scheletice acute sau cronice la caine. Se recomanda ca antiinflamator, analgezic si antipiretic postoperator Mod de folosire Produsul se administreaza pe cale orala, in doza zilnica de mgkg greutate corporala, timp de 7 zile.

  artrovet forte tratament articular hongkong

  Dupa 14 zile tratamentul poate fi continuat in functie de evolutia cazului, la indicatia medicului veterinar. Contraindicatii si precautii Este interzisa administrarea produsului la caini cu sensibilitate la carprofen si la catele gestante, se utilizeaza cu precautie la animalele cu boli cronice cardiovasculare, renale si hepatice.

  Reactiile adverse sunt sporadice si se manifesta ca reactii dermatologice, tulburari gastrointestinale, hepatice sau renale.

  artrovet forte boli degenerative degenerative ale articulației șoldului

  Conditii de pastrare La temperatura mai mica de 25° C, ferit de radiatiile solare directe.