Indicații Clafen 1% crema, 40g:

Clafen crema. Prospect Clafen crema 40 g IS | Catena

Conținutul

  cremă de articulații de mamă verde

  Clafen contine ca substanta activa diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene AINS de uz local. Este utilizat in tratamentul local simptomatic la adulti pentru reducerea durerii si inflamatiei: - musculare sau osteoarticulare de origine reumatica; - in cazul edemelor postoperatorii si posttraumatice de exemplu entorse ; - musculare sau osteoarticulare de natura traumatica traumatisme usoare ale tendoanelor, muschilor, ligamentelor etc.

  calivita bio sanatate

  Adulti Clafen se administreaza de 3 - 4 ori pe zi la nivelul zonei afectate. Doza administrata la fiecare aplicare variaza clafen crema functie de suprafata zonei afectate, fiind de aproximativ 2 - 4 g gel corespunzator la aproximativ 5 - 10 cm gel.

  medicină articulară atropină

  Dupa fiecare aplicare, spalati atent mainile. Cu exceptia unor cazuri strict recomandate, in cazul traumatismelor de tesuturi moi sau reumatismului abarticular, gelul nu trebuie utilizat mai mult de 14 zile, iar in cazul durerilor din artrite, pe o perioada mai mare de 28 zile.

  durere în același timp în toate cauzele articulațiilor

  Daca dupa 5 zile de tratament nu observati ameliorarea manifestarilor sau acestea se agraveaza, trebuie sa va prezentati la medic care va reevalua tratamentul. Copii si adolescenti Clafen nu este recomandat pentru utilizare la copii si adolescenti, datorita lipsei datelor privind siguranta si eficacitatea.

  medicament artrita genunchiului