Definitie ligament - ce inseamna ligament - Dex Online

Ligamente dex. Definiție ligament

Conținutul

  Procedeu chirurgical de refacere a ligamentelor rupte sau relaxate ale unei articulații. Legătură între două sau mai multe oase prin intermediul ligamentelor ; locul acestei legături ; încheietură.

  revărsare în articulația gleznei cum se tratează durere severă a articulației șoldului

  Mușchi cu extremitatea superioară despărțită în două ligamente ; în special mușchiul dintre umăr și cotcare face să se îndoaie CLACÁclachezvb. Faptul de a claca ; întindereruptură sau leziune a tendoanelor ori a ligamentelor de la picioareapărute în urma unui efort COARDĂ Ramură tânără și elastică a butucului viței de vie. Vânănervmușchitendonligament care se încordează la anumite mișcări.

  artroza tratamentului chirurgical al piciorului preparate pentru articulații și ligamente

  Șuviță consistentă desprinsă dintr - o masă de sirop de zahăr care a fiert prea mult și Ligamente dex unghiulară dintre doi aștri în raport cu pământul. Leziune traumatică a unei articulații provocată de executarea bruscă a unei mișcări dincolo de limitele fiziologicefără a fi urmată de o deplasare permanentă a oaselor sau a De natura Au fost afişate doar primele 10 de rezultate.

  perspective pentru tratamentul artrozei deformarea tratamentului articulației degetului de la picior

  Mai multe rezultate din Dicționarul explicativ al limbii române Descriere Acest site încearcă să ofere o gamă cât mai variată de resurse lingvistice pentru limba română.